Μια νέα τράπεζα αίματος από τη Liquid Media για την προστασία του πολυτιμότερου αγαθού όλων μας: Της υγείας

Η Liquid Media, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του «Εθελοντή Αιμοδότη», που έχει ανακηρυχθεί παγκοσμίως η 14η Ιουνίου, υλοποίησε μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία με επίκεντρο τον άνθρωπο. Για να στηρίξει τόσο τους εργαζομένους της όσο και τα Παιδικά Ιδρύματα της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» δημιούργησε μία νέα Τράπεζα Αίματος.

Σε μία εποχή που οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και απρόβλεπτες, η ενέργεια αυτή στοχεύει στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού όλων, της υγείας.

Η αιμοδοσία είναι μία πράξη απλή, μία πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Liquid Media, κ. Τάκης Γεωργόπουλος, τόνισε: «Παραμένουμε πιστοί στον στόχο μας που είναι η αφύπνιση και ευαισθητοποίηση του κόσμου καθώς υπάρχει ανάγκη να δίνουμε αίμα όχι μόνο σε έκτακτες περιστάσεις, αλλά συστηματικά. Η νέα αυτή Τράπεζα Αίματος δημιουργείται για την προσέλκυση και διατήρηση εθελοντών αιμοδοτών και την εξασφάλιση επαρκών αποθεμάτων αίματος τόσο για τους εργαζόμενους μας όσο και την Ένωση Μαζί για το Παιδί».

Ο Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και Σύμβουλος στο  Μαζί για το Παιδί, κ. Ιωάννης Παπαδάτος, δήλωσε: «Xαιρετίζουμε την ενέργεια των εργαζομένων της Liquid Media να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες των παιδιών που αγκαλιάζει το Μαζί για το Παιδί. Είναι μια πράξη που συγκινεί, μια προσφορά άξια λόγου. Πρώτο μας μέλημα στην Ένωση Μαζί για το Παιδί είναι η υγεία και ευημερία των παιδιών. Ευχόμαστε αυτή η αιμοδοσία να γίνει παράδειγμα για παρόμοιες ενέργειες και στο μέλλον».