Η Euroleague Basketball έχει το προνόμιο να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο online αθλητικό προορισμό, το Gazzetta.gr, ως “Official Premium Media Partner” στην Ελλάδα για τα επόμενα 5 χρόνια

Οι Premium Media Partners της Euroleague προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό τα τελευταία νέα, το πιο έγκυρο ρεπορτάζ, αποκλειστικά video, αφιερώματα και ό,τι άλλο αφορά τη διοργάνωση σε διαφορετικές γλώσσες. Το Gazzetta.gr, που ήδη συγκαταλέγεται στις πρώτες επιλογές για τους λάτρεις του μπάσκετ στην Ελλάδα, με απαρχή τη συνεργασία μας μπορεί να «υποσχεθεί» στους αναγνώστες του την ασύγκριτη κάλυψη της Turkish Αirlines Euroleague, χάρη σε μια συμφωνία που εξασφαλίζει την αδιάκοπη και αποκλειστική παροχή περιεχομένου, ως συνεργάτης της Euroleague Basketball.

Τα τελευταία χρόνια η Euroleague Basketball έχει συνεργαστεί με κορυφαία media από διαφορετικές αγορές, για να καλύψει τις απαιτήσεις κάθε χώρας, αλλά και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση στους φιλάθλους της για το σύνολο της διοργάνωσης. Το Gazzetta.gr προστίθεται στην ομάδα επιλεγμένων media partners της Euroleague Basketball, που περιλαμβάνει την "Equipe" στη Γαλλία, την "Gazzetta dello Sport" στην Ιταλία, το "Sports.ru" στη Ρωσία και την "Αs" στην Ισπανία, καθώς και το "Eurohoops", Official Global Partner της διοργάνωσης.

Με δύο ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods, να έχουν κατακτήσει 9 φορές το «στέμμα» της Turkish Airlines Euroleague τα τελευταία 25 χρόνια, η Ελλάδα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μπασκετικές αγορές στον κόσμο. Το Gazzetta.gr είναι έτοιμο να μεταφέρει τον παλμό και την αδρεναλίνη της Euroleague στο ελληνικό κοινό, μέσω της εμπειρίας και των γνώσεων των αναγνωρισμένων μπασκετικών δημοσιογράφων του site, όπου αρθρογραφούν, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Σκουντής και ο Αντώνης Καλκαβούρας.

Οι φίλοι του μπάσκετ στην Ελλάδα βέβαια, έχουν πολλά να παρακολουθήσουν πέρα από τις ελληνικές ομάδες, καθώς πολλοί Έλληνες, που έχουν κατακτήσει την Εuroleague τα προηγούμενα χρόνια, πρωταγωνιστούν σε ομάδες του εξωτερικού. Παίκτες όπως ο Κώστας Σλούκας, της Fenerbahce Dogus και ο Νίκος Ζήσης της Brose Bamberg, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους, καθώς επίσης ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που είναι στο «τιμόνι» δύο σπουδαίων συλλόγων της ρωσικής πρωτεύουσας, την CSKA Moscow και την Κhimki Moscow Region.

Όντας το ηγετικό αθλητικό website στην Ελλάδα, το Gazzetta.gr και οι έμπειροι δημοσιογράφοι του, είναι σίγουρο ότι θα παρέχουν ένα κορυφαίο προϊόν αθλητικής ψυχαγωγίας για τους Έλληνες φιλάθλους, με πλήρη κάλυψη της αγωνιστικής δράσης της Euroleague και επίκεντρο τις 2 ελληνικές ομάδες, που πρωταγωνιστούν παραδοσιακά στη διοργάνωση.

Gazzetta.gr: We feel Devotion!

Με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Euroleague Basketball, ως Premium Media Partner, δήλωσε ο Γιάννης Καποδίστριας, διευθύνων σύμβουλος της Liquid Media. 

Αυτό συμβαίνει σε μια σημαντική χρονική στιγμή, καθώς η Euroleague Basketball εξελίσσεται σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές και θεματικές διοργάνωσεις σε οποιοδήποτε άθλημα, προσελκύοντας ρεκόρ φιλάθλων.

Το gazzetta.gr είναι με συνέπεια αφοσιωμένο στο μπάσκετ και καλύπτει την Turkish Αirlines Euroleague σε επίπεδο ασύγκριτο για ελληνικά ή διεθνή media.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Euroleague Basketball. Είναι μοναδικό να είσαι στην οικογένεια της Euroleague Basketball και ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες της, δημιουργώντας τον απόλυτο προορισμό για εκατομμύρια φιλάθλους του μπάσκετ.

 Το gazzetta.gr και η ομάδα των συντακτών και τεχνικών αισθάνονται... Devotion!