Σε εμπορική συμφωνία με την Liquid Media προχώρησε το ιντερνετικό Joinradio της Αφροδίτης Σημίτη.

Το πρώτο της ραδιόφωνο, υποδέχεται στην ομάδα της η Liquid Media, προσθέτοντας στο portfolio της ένα ακόμη μέσο, συμπληρώνοντας την γκάμα των προϊόντων της, έτσι ώστε να καλύπτει πληρέστερα τις ανάγκες των διαφημιζομένων της αγοράς.

Το Joinradio είναι ένα ραδιόφωνο με ψυχή και χαρακτήρα που μιλάει τη γλώσσα της νέας εποχής, έχει έντονη παρουσία στα social media και είναι διαρκώς ενημερωμένο για όλες τις νέες τάσεις. Είναι το ραδιόφωνο που ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της Liquid Media και συμπληρώνει την ομπρέλα των δυνατότερων brands της ψηφιακής αγοράς.

O Γενικός Διευθυντής της Liquid Media, Τάκης Γεωργόπουλος είπε:

«Καλωσορίζουμε το Join Radio. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς η οικογένεια της Liquid αυξάνεται με άκρως επιτυχημένες συνεργασίες όπως αυτή με την Αφροδίτη Σημίτη. Ενισχύουμε το cluster των προϊόντων μας και ισχυροποιούμε ακόμη περισσότερο τη θέση μας στο χώρο των Μέσων.»

Η Αφροδίτη Σημίτη δήλωσε:

«Νιώθω μεγάλη χαρά που μετά από σχεδόν πέντε χρόνια πτήσεων στον διαδικτυακό αέρα, το Joinradio.gr γίνεται μέλος της μεγάλης ψηφιακής οικογένειας της Liquid Media.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη εξέλιξη για αυτό το project που ξεκίνησε σαν μια τρέλα, αγαπήθηκε, έγινε μέρος της καθημερινότητας μας και δημιούργησε μία ανήσυχη παρέα που όλο μεγαλώνει.»