Your address will show here +12 34 56 78

Brands

Η LIQUID MEDIA είναι ένα digital publishing group με κορυφαία brands στο portfolio του.
Τόσο τα properties του ομίλου όσο και τα συνεργαζόμενα sites προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
και ευρείες λύσεις επικοινωνίας σε ένα premium περιβάλλον.

Article per month

Pageviews per month

Unique Users

Gazzetta.gr

Η μεγαλύτερη αθλητική δημοσιογραφική ομάδα στο ελληνικό ίντερνετ παράγει πρωτογενές περιεχόμενο κι έχει πρώτη τις ειδήσεις που συμβαίνουν. Στο Gazzetta υπάρχουν ξεχωριστά mini sites, όπως η συνεργασία με την Euroleague, το g-motion για ό,τι αφορά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (και όχι μόνο) αλλά και το plus το οποίο καλύπτει την μη αθλητική επικαιρότητα. Ταυτόχρονα δημιουργεί δικές του παραγωγές σε όλες τις πλατφόρμες (Youtube etc) και πρωτοπορεί στα social media.

Insider.gr

H οικονομία στη γλώσσα που μιλάμε! Σε μια εποχή που η ανάγνωση οικονομικών ειδήσεων δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις, το insider.gr ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Φιλοξενώντας εγχώριους και διεθνείς αρθρογράφους και bloggers από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα, αυτό το site αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και ψύχραιμο και εποικοδομητικό διάλογο. Με απόψεις, αφιερώματα, συνεντεύξεις και χρηστικά άρθρα, προσφέρει την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και διεκδικεί δικαίως την κορυφή στον τομέα της οικονομίας.

Reader.gr

Ειδήσεις που διαβάζονται. Πρωτογενές περιεχόμενο, αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, αφιερώματα, video content, απόψεις, συνεντεύξεις και ό,τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει. Στο Reader.gr ο αναγνώστης διαβάζει άμεσα και έγκυρα όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς και πλήθος θεμάτων για την ψυχαγωγία, το lifestyle, την τεχνολογία και το αυτοκίνητο. Στο Reader.gr φιλοξενείται και το minisite Travel, στο οποίο βρίσκει κανείς πλούσιο υλικό για όλους τους προορισμούς, προτάσεις για τα καλύτερα ταξίδια και τις σημαντικότερες ειδήσεις από τον χώρο του τουρισμού.

Jenny.gr

Jenny.gr σημαίνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες, πρωτογενές περιεχόμενο και αυθεντικές προτάσεις για τη σύγχρονη γυναίκα. The story: Τo Jenny.gr ξεκίνησε ως το προσωπικό blog της Τζένης Μπαλατσινού τον Μάιο του 2011 και εξελίχθηκε σε site τον Δεκέμβριο του 2012. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία sites στην Ελλάδα. The message: Το Jenny.gr δίνει έμφαση στη μόδα, το στυλ, την ομορφιά, το fitness, τη διατροφή και παράλληλα προωθεί τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς. The people: Κορυφαίες fashion και beauty experts με εμπειρία, άποψη και καινοτόμες ιδέες, παρακολουθούν τις τάσεις και βοηθούν τις αναγνώστριες να αναδείξουν το προσωπικό στυλ τους.

Luben.tv

Το luben.tv της WE ARE BRIGHT είναι ένα από τα πιο creative, καινοτόμα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα media outlets στο ελληνικό Διαδίκτυο. Εδώ βρίσκει κανείς το πιο φρέσκο περιεχόμενο στον τομέα της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης και παρακολουθεί κορυφαίες παραγωγές που δείχνουν τον δρόμο για τις εκπομπές του αύριο. Η πιο επιδραστική ομάδα παρουσιάζει τις ειδήσεις και τα δρώμενα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και πετυχαίνει υψηλό engagement κερδίζοντας πιστούς αναγνώστες. Την ίδια στιγμή, τα social media παίρνουν φωτιά με το Instagram του Luben, που φιλοξενεί τα viral videos της κάθε μέρας, να κερδίζει την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα accounts των Μέσων της χώρας.

Neopolis.gr

Το μεγαλύτερο νεανικό portal της χώρας με ομάδα που αποτελείται από εν ενεργεία φοιτητές. Αυτό το portal έχει καταφέρει να ξεχωρίσει γιατί διεισδύει στις φοιτητικές κοινότητες, μιλά τη γλώσσα των νέων, μεταφέρει με τον δικό του άμεσο τρόπο στο κοινό όσα λέγονται στις φοιτητοπαρέες και αναλύει με διαφορετική ματιά τα θέματα που απασχολούν τον 20χρονο/η της εποχής: σπουδές, διασκέδαση, φίλοι, events, social media. Το πιο σημαντικό από όλα; Αναγνωρίζει, ακολουθεί και αλλάζει τα νεανικά trends και είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους απλούς παρατηρητές.

Media Kit